Få hjälp direkt.

Våra skickliga direktjobbare hjälper dig med alla typer av enkla RUT- och ROT-jobb i hemmet och trädgården. Vi erbjuder snabb och prisvärd hjälp, som alltid kommer med nöjd kund-garanti.

Våra direktjobbare tar hand om

 • Trädgårdsarbete
 • Målning
 • Borrning
 • Upphängning
 • Möbelmontering
 • Snöskottning
 • El-jobb
 • …och mycket mer

Så här går det till

 1. Kontakta oss genom formuläret eller på telefon 0706-500 242.
 2. En direktcoach från Hammarby Hockey återkopplar och möter dig på plats för att komma överens om jobbets typ, omfattning, tid och pris.
 3. Coachen och direktjobbaren kommer till dig och påbörjar jobbet.

När jobbet är klart följer direktcoachen upp för att säkerställa att du är nöjd, i enlighet med vår nöjd kund-garanti. DirektJobb betalar alltid sociala avgifter, skatt och lön till de som arbetar hos oss.

Vad kostar det?

Vi tar inte mer betalt än våra konkurrenter, men vi försöker alltid att vara lite bättre. Och när du anlitar oss får du inte bara en skicklig direktjobbare, du får även en direktcoach på köpet som arbetsleder och ser till att arbetet uppfyller dina krav. För prisexempel se under Vanliga frågor nedan.

Hur fungerar RUT och ROT?

När du anlitar Hammarby Hockey DirektJobb för hushållsnära tjänster har du rätt till 50% RUT-avdrag på arbetskostnaden. För reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad har du rätt till 30% ROT-avdrag på arbetskostnaden. Din direktcoach vet vilket avdrag som är aktuellt för dig. Material och övriga utlägg, såsom resekostnader, ger inte rätt till avdrag. Hammarby Hockey/DirektJobb ansöker om avdraget för din räkning och drar av det direkt på din faktura

Du kan läsa mer om RUT och ROT på Skatteverket

Vanliga frågor

DirektJobb finns nu i Stockholm. Fyll i formuläret eller ring oss på 0706-500 242 så får du direkt besked om vi kan hjälpa dig.

När du kontaktar oss för ett uppdrag, kommer en av våra direktcoacher ut och möter dig på plats för komma överens om arbetets omfattning, beräknad tidsåtgång och därmed pris. Vi har aldrig några startavgifter eller bindningstider. Hammarby Hockey DirektJobb betalar självklart lön enligt fackliga villkor, betalar skatt och sociala avgifter.

ETT PRISEXEMPEL: Du vill ha hjälp med att klippa häcken i trädgården. Eftersom häckklippning är berättigat skattereduktion drar vi av 50 % på arbetskostnaden. Kostnaden efter RUT-avdrag blir då 248 kronor/timme + moms.

När arbetet hos dig är klart och du är nöjd, skickar vi en orderbekräftelse att gå igenom i lugn och ro innan den slutgiltiga fakturan skickas. Upptäcker du något som inte verkar stämma, hör du bara av dig till oss inom 24h. Betalning sker mot faktura 15 dagar netto. Vi fakturerar via e-post. Vill du istället ha en pappersfaktura hemskickad ordnar vi det.

När du anlitar Hammarby Hockey DirektJobb för hushållsnära tjänster har du rätt till 50% RUT-avdrag på arbetskostnaden. För reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad har du rätt till 30% ROT-avdrag på arbetskostnaden. Din direktcoach vet vilket avdrag som är aktuellt för dig. Material och övriga utlägg, såsom resekostnader, ger inte rätt till avdrag. Hammarby Hockey/DirektJobb ansöker om avdraget för din räkning och drar av det direkt på din faktura.

Vi strävar alltid efter att göra våra kunder 100% nöjda. Om du av någon anledning inte är nöjd med utfört arbete, kommer din direktcoach att omedelbart säkerställa att arbetet ändras/förbättras eller görs om till dess att du är helt nöjd. Det är en garanti för att du som direktkund alltid ska vara trygg i att det arbete du beställt utförs enligt dina önskemål. 

Alla våra uppdrag är försäkrade om det skulle ske en olycka. All vår personal är försäkrad under både själva arbetet och under resa till och från arbetsplatsen.

Hammarby Hockey DirektJobb betalar självklart lön enligt fackliga villkor och betalar skatt och sociala avgifter. Våra direktjobbare har dessutom både ansvars- och arbetsskadeförsäkring.